skip navigation

This page is designed for modern browsers. You will have a better experience with a better browser.

Print this page - graphicPrint this page

Adapted P.E. Project

Adaptive P.E. building - artist's rendering

Adapted P.E. Center - Dedication Ceremony

  • DATE: June 8, 2009
  • TIME: 5:30 p.m.
  • PLACE: Adapted P.E. Center (VVC Lower Campus)

 

Time Lapse Movie of Adapted P.E. Center

 

view 3d video of this project now - click here

04.28.08 - ADAPTED P.E. CENTER GROUNDBREAKING CEREMONY
[View Video]

Project News:
  • This project was completed in June 2009.
 
Project Description:

Victor Valley College opened the doors to the Adapted P.E. Center during the summer term 2009.  It includes a dance studio, adaptive physical education exercise room with specialized equipment,  a classroom, lockers and bathroom and shower area.

The construction of the Adapted PE Center project is State funded at $2,912,000 and required an additional $3,000,000 in funding by the District.